Neem eens een kijkje bij de verschillende activiteiten van Cross Culture Nieuwegein!

Image

CC-Meetings

De CC-Meeting op zondag is voor ons de belangrijkste ontmoetingsplek. Het is een viering waarin we ruimte maken om elkaar en God te ontmoeten door: gesprek, koffie, maaltijd, gebed, Bijbeluitleg, zingen en stilte. We starten om 13:00 uur en beginnen met een maaltijd, waarin we genieten van wat we zelf hebben klaargemaakt. Ook als je zelf geen eten mee neemt ben je natuurlijk van harte welkom. Er is altijd genoeg voor iedereen! Na de maaltijd is er voor de kinderen een eigen programma. De volwassenen luisteren met elkaar naar een preek, waarin de Bijbel uitgelegd wordt. Na afloop gaan we daarover in gesprek in kleine groepjes.

Regelmatig deelt iemand iets over zijn/haar leven of het land van herkomst. We kunnen van elkaars verhaal vaak veel leren.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat gasten zich welkom voelen. Ook kunnen mensen vrijwillig bijdragen aan de onkosten of iets geven voor mensen in nood.

Huisgroepen

Door de week komen we in verschillende huisgroepen bij elkaar. In deze groepen ontmoeten we elkaar, bidden we en lezen we de Bijbel. Zo ontdekken we wat God wil zeggen en helpen we elkaar om deze woorden toe te passen in ons leven. Ook eten we regelmatig samen en helpen we elkaar waar nodig.

Meer informatie bij Linda (0613204496‬)

Image
Image

Praktische hulp

We vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen bij problemen, van welke aard dan ook. Zo willen we elkaar én de wijk ook praktisch helpen. Door bijvoorbeeld te klussen, hulp te bieden met financiën, een fiets te repareren, een auto uit te lenen, kleding of voedsel uit te delen of een taalmaatje te zoeken.

Elke week delen we vanuit drie verschillende plekken in de stad eten uit. Onder andere via twee woongroepen en 's zondags in de kerk. Contact ons als je hieraan mee wilt doen!

Kids

“Welkom, welkom, welkom iedereen!!” Met dit vrolijke lied starten we elk kinderprogramma van Cross Culture Nieuwegein. We zingen leuke liedjes met gebaren erbij, we luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, we spelen een leuk spel, maken een creatieve knutsel en bidden met elkaar. Zo leren we met elkaar veel bijzondere verhalen over Jezus!

We vinden het leuk als jij ook komt!

Meer informatie bij Wiljanne (0627427104)

Image
Image

Groepsvakantie

Elk jaar gaan we in de zomervakantie met elkaar een midweekje op vakantie. Met wie? Mensen die betrokken zijn bij activiteiten van Cross Culture Nieuwegein en voor wie een vakantieweek niet vanzelfsprekend is.

Heerlijk om een weekje te ontspannen en om de tijd te hebben om elkaar beter te leren kennen. Wil je ook eens mee? Welkom!

Tieners

De tieners ontmoeten elkaar rondom de CC-Meetings of activiteiten in de buurt: samen voetballen, een film kijken of op groepsvakantie samen op pad.

Image
Image

Cross Culture Christmas

Hét event om op een bijzondere manier als Gods familie kerst te vieren. Voor meer dan 100 mensen verzorgen we een gratis kerstdiner voor iedereen die dat wilt. Want, kerst vier je SAMEN, toch? Vrienden, familie, buren: iedereen is welkom!